Olen 28-vuotias vihreä arkkitehti ja tutkija Lauttasaaresta. Olen ehdolla kaupungin­­valtuustoon rakentaakseni kestävää, kaunista ja vehreää Helsinkiä, jonka päätöksenteko on avointa ja läpinäkyvää.

Haluan vaikuttaa siihen, minkälaisiin arvoihin kaupungin päätöksenteko pohjautuu, ja miten jokainen kaupunkilainen voi vaikuttaa lähiympäristöönsä.

Olen ensimmäistä kertaa ehdolla kaupunginvaltuustoon Helsingissä. Viime vaalikaudella toimin Espoon rakennus­lautakunnan jäsenenä sekä kiinteistötoimen uskottuna. Koulutukseltani olen kaupunki­suunnitteluun suuntautunut arkkitehti, ja teen tällä hetkellä väitöskirjaa maankäytön suunnittelusta ja asukkaiden osallistumisesta kaupunki­suunnitteluun. Tutkin työssäni myös lähiviheralueiden terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Aikaisemmin työskentelin Helsingin kaupungin asema­kaavoituksessa Kruununhaan alueesta vastaavana arkkitehtina. Kaavoittajana tein töitä erityisesti käveltävän kaupungin kehittämisen, keskustan viihtyisyyden ja elinvoiman ja täydennys­rakentamisen parissa.

Minulla on töideni ohella pieni kukkayritys.

Asun Lauttasaaressa yhdessä puolisoni, koiramme Selman ja kolmen ihanan kämppiksen kanssa. Harrastan metsälenkkejä koiran kanssa, puutarhanhoitoa sekä lauta- ja videopelejä.

Vaaliteemat