Olen vihreä varavaltuutettu, arkkitehti ja tutkija Lauttasaaresta. Haluan rakentaa kestävää, kaunista ja vehreää Helsinkiä, jonka päätöksenteko on avointa ja läpinäkyvää.

Haluan vaikuttaa siihen, minkälaisiin arvoihin kaupungin päätöksenteko pohjautuu, ja miten jokainen kaupunkilainen voi vaikuttaa lähiympäristöönsä.

Olin keväällä 2021 ensimmäistä kertaa ehdolla kaupunginvaltuustoon Helsingissä. Edellisellä vaalikaudella toimin Espoon rakennus­lautakunnan jäsenenä sekä kiinteistötoimen uskottuna. Koulutukseltani olen kaupunki­suunnitteluun suuntautunut arkkitehti, ja teen tällä hetkellä väitöskirjaa maankäytön suunnittelusta ja asukkaiden osallistumisesta kaupunki­suunnitteluun. Tutkin työssäni myös lähiviheralueiden terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Aikaisemmin työskentelin Helsingin kaupungin asema­kaavoituksessa Kruununhaan alueesta vastaavana arkkitehtina. Kaavoittajana tein töitä erityisesti käveltävän kaupungin kehittämisen, keskustan viihtyisyyden ja elinvoiman ja täydennys­rakentamisen parissa.

Minulla on töideni ohella pieni kukkayritys.

Asun Lauttasaaressa yhdessä puolisoni, koiramme Selman ja kolmen ihanan kämppiksen kanssa. Harrastan metsälenkkejä koiran kanssa, puutarhanhoitoa sekä lauta- ja videopelejä.